Ingrediënten:6 el Zeemansboter rozijn2 el ahornsiroop1 el amandelmelk3 kopjes havervlokken1 handje rozijnen1 handje gehakte pinda’s½ tl zoutBereiden:1. Verwarm de oven voor op 150 graden Celcius.2. Zet een bakplaat klaar. Eventueel met bakpapier, of ingevet met bakspray.3. Meng in een middelgrote kom de Zeemansboter rozijn en de ahornsiroop. Zet dit 30 seconden in de magnetron, zodat het geheel wat zachter wordt.4. Meng in een andere kom daarna de havervlokken, rozijnen, pinda’s en het zout. Als dit goed gemengd is, mag het mengsel van zeemansboter en ahornsiroop erbij.5. Meng het geheel totdat alle ingrediënten goed verdeeld zijn.6. Verdeel de granola op de bakplaat en bak het in de oven totdat het goudbruin en geurig is. Meestal duurt dit ongeveer 30 minuten. Schep halverwege even om .